MENY

Våra menyer kommer grunda sig i svenska klassiker men också med en del guldkorn från andra matkulturer. Att jobba närproducerat och ekologiskt tycker vi är en självklarhet.

Vi har en hög ambitionsnivå när det gäller den mat och de bakverk vi serverar: Det ska vara så gott att du gärna åker ut till oss igen och att du berättar om oss för dina vänner.

Menyn är ständigt rörlig och vi jobbar med råvaror i säsong och undviker att spika fasta rätter på menyn för att själva få känna oss så kreativa som möjligt.

Under dagtid när vi är en lunchrestaurang/café serverar vi matigare smörrebröd och ett par lunchrätter, pannkakor till barnen och massor av goda nybakade sötsaker.


BORDSBOKNING 

Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda bordsbokning under caféverksamheten, men är ni en större grupp som kommer samlat förekom oss gärna! Ibland bjuder vi in till kvällsevenemang och då vill vi också gärna att ni bokar bord. Tack för förståelse.

Varmt välkomna till vår restaurang!


PIZZA BERSÅ

Premiär midsommardagen kl 12.00!

Våra pizzor är bakade med surdeg och gräddas i vår vedeldade ugn på ca 400C +. De röda Pizzorna är toppade med cheddar/Mozzarella samt parmesan och vår egna tomatsås.

Här kan du välja våra lokala favoriter som Rospiggen med Svensk flatrökt hantverksskinka karamelliserad lök & bea-mayo, eller varför inte Largen med bl.a kallrökt lax, kapris och picklad fänkål. Håll er uppdaterade på Instagram för nya smaker (wiratingshuset).

Njut gärna av en god öl, vin eller Cava till maten!

Gör din beställning på info@wirarestaurang.se