MENY

Våra menyer kommer grunda sig i svenska klassiker men också med en del guldkorn från andra matkulturer. Att jobba närproducerat och i säsong tycker vi är en självklarhet.

Vi har en hög ambitionsnivå när det gäller den mat och de bakverk vi serverar: Det ska vara så gott att du gärna åker ut till oss igen och att du berättar om oss för dina vänner.

Under sommartid när vi är en lunchrestaurang/café serverar vi matigare smörrebröd med Svenska smaker som t ex: Rostbiff & färskpotatissallad, klassisk Skagen, Kallrökt lax med färskost, pepparrot och ägg. Det finns oftast en sommarsallad, pannkakor med sylt och grädde till barnen och massor av goda nybakade sötsaker. (priser mat ca 145-200 kr)


BORDSBOKNING 

Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda bordsbokning under caféverksamheten, men är ni en större grupp som kommer samlat förekom oss gärna! Tack för förståelse.

Större sällskap? mejla: info@wirarestaurang.se

Varmt välkomna till vår restaurang!


PIZZA BERSÅ

Stängt för säsongen

Våra pizzor är bakade med surdeg och gräddas i vår vedeldade ugn på ca 400C +. Pizzorna är toppade med vår egna tomatsås och mozzarella och därefter lite olika smakbilder som kan variera vecka till vecka.

Under midsommarhelgen som är vår säsongspremiär kommer vi sätta upp vår version av en goffig kebabpizza – Grillad fläskkarré, tomat, rödlök & kebabsåser såklart!

Det kommer finns vegetariskt alternativ av topping och glutenfri botten (till en start iaf)

Njut gärna av en lokal öl, vin eller lemonad till maten! Hoppas vi ses!