Bröllop i Wira Tingshuset

Välkommen till bröllop på Wira Tingshuset!

Njut av vår unika miljö som en sagolik bakgrund till ert livs största dag – en idyllisk och romantisk plats med röda hus och vita knutar på smedjor och stugor från 1700-talet.

Vigseln kan ske på valfri plats utifrån egna önskemål, men flera bra alternativ är:

  • Roslags-Kulla kyrka – är uppförd på platsen för ett tidigare kapell från 1600-talet, ca 10 minuter från Wira.  Riala och Ljusterö kyrkor ligger också i närheten.
  • Utomhus i fina Wira Bruk – Restaurangen är omgiven av vacker natur, det finns stor uteserveringen med äppelträd vid brusande ån, flera gamla träbroar och mycket mer.

Wira Tingshuset är det äldsta värdshuset i Roslagen i byggnaden från 1700-talet. Rummen är inredda med de historiska inslagen som speglar arvet från företalet.

I området finns trevliga promenadstråk när det blir dags för den obligatoriska bensträckaren. Kombination med god mat och ett unikt historiskt läge garanterar fantastiska minnen för såväl brudpar som för gäster och ett personligt bröllop.

Låt oss på Wira Tingshuset hjälpa er att arrangera ert bröllop! Tillsammans skapar vi en oförglömlig upplevelse och minnen för livet.

Mejla er förfrågan: info@wirarestaurang.se