Vi bjuder på superdrycken!

Nu kommer vi med ytterligare en specialitet baserad på de näringsrika färgglada rödbetorna! Kom och prova den nya ”superdrycken” som RÖDBETSJUICE kallas i alla hälsotidningar. Vitaminer, antioxidanter och mineraler i en skön combo. Det sägs att betorna ger mer ork, sänker blodtrycket, motar förkylningar och även ökar sexlusten! Skeptisk? Prova själv!

-Vi bjuder!

Rödbetsjuice är en ren hälsokur.

När den pensionerade professorn Karl Arfors, 80 år, för några år sedan slutade med socker och mjöl blev hans blodkärl 25 år yngre. Och när han började dricka rödbetsjuice i kombination med lingonjuice blev kärlen hela 50 år yngre.

[su_note note_color=”#eeeeea” radius=”1″]

Fakta

Så fungerar arteriografen
Det tar bara tre minuter att få fram exakta värden med arteriografen. Via en manschett som ser ut som en vanlig blodtrycksmätare så mäts hur lång tid pulsvågorna rör sig från halsgropen till blygdbenet. Om blodet rusar snabbt är blodkärlen stela vilket medför att blodet inte når ut i kapillärerna och blodomloppet fungerar därmed sämre. När vi blir äldre ökar stelheten i artärerna och det finns ett referensvärde för hur snabbt pulsvågen ska röra sig och det gör att man kan se vilken ålder dina blodkärl är. [/su_note]

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: