MENY

Mat- och fikautbud på Wira Tingshuset varierar efter säsong. Vi har några klassiker på vår meny som du nästan alltid kan välja väl på plats t.ex Räkmackan. Vi bakar det mesta i vårt kök på Wira och allt kan du självklart ta med hem om så önskas.

Nu är hösten kommen och vi kommer nu att låta säsongen tala på vår meny. Vår svampsoppa toppad med kantareller är tillbaka. Vi har även ett mer matigare alternativ varje helg. Nu i helgen har vi Svensk pannbiff med sauterad lök, kokt potatis och löksky men även varmrökt lax med dillcréme och pressgurka. Välkomna!

PIZZA (sommarsäsong)

Våra pizzor är bakade med surdeg och gräddas i vår vedeldade ugn på ca 400C +.De röda Pizzorna är toppade med cheddar/Mozzarella samt parmesan och vår egna tomatsås.

Här kan du välja våra lokala favoriter som Rospiggen med Café de Paris smör, karamelliserad lök och luftorkad svensk skinka eller varför inte Largen med handskalade räkor, Chili créme och purjolök. Håll er uppdaterade på Instagram för nya smaker nu i augusti. Kantareller ryktas det om.

Nu har vi även rättigheten att servera en god öl till eller varför inte ett glas Chablis, Cava eller snaps till maten!

Gör din beställning på info@wirarestaurang.se