Drop-in bröllop i Wira Bruk, MENY

Vill du gifta dig ? SÖK hindersprövning redan idag! 

Drop-In Vigsel i Wira ❤

Söndagen den 9 augusti mellan kl. 10.00-16.00 på bruksgården i Wira Bruk.

Bruksgården blir vackert dekorerad med brudbåge och vigselplats. Brudbukett från Add.a.flower finns till låns. Professionell fotograf finns på plats med mycket bra erbjudanden. Kulturföreningen har ett servicebås för inregistrering och ställer även upp som bröllopsvittnen. Alla vigslar förs in i Wira Bruks bröllopsbok.

Vigseln förrättas av Anneli Silverstolpe, borgerlig vigselförrättare sedan 2003 och Wirabo.

Viktigt! Gällande hindersprövning och vigselintyg krävs och ska medtagas.

I år kommer vi be om bokning för att förhindra större folksamlingar på grund av Corona och smittspridning. Skicka mail till ASilverstolpe54@gmail.com med scannat/fotograferat hindersintyg och önskemål om förmiddag eller eftermiddag. Ni får med vändande mail vilken tid ni erbjuds.

Wira Bruks kulturförening erbjuder detta upplägg för 500:-

Betalas i förskott för att garantera erbjuden vigseltid, genom Swish till föreningens kassör: 070-7662998 (Tine Johansson).

Meny på Wira Restaurang den 9 augusti / Drop-in bröllop i Wira Bruk

(Endast bordsbokning)

– ”Guldpaketet” 350kr

Ett glas bubbel, Cremant (Jean-Louise Frankrike) (alt. Alkoholfritt)
Förrätt: Gubbröra ”Wira” handslaget knäcke
Varmrätt: Rostbiff*, smörslungad färskpotatis och pepparrotsvisp
Dessert: Äppel och Rabarberkompott, syrad grädde och granola

– ”Silverpaketet” 300kr

Ett glas bubbel, Cremant (Jean-Louise Frankrike) (alt. Alkoholfritt)
Varmrätt: Rostbiff*, smörslungad färskpotatis och pepparrotsvisp
Dessert: Äppel och Rabarberkompott, syrad grädde och granola

– ”Bronspaket” 250kr

Ett glas bubbel, Cremant (Jean-Louise Frankrike) (alt. Alkoholfritt)

Varmrätt: Rostbiff*, smörslungad färskpotatis och pepparrotsvisp

  • Rostbiff kan bytas mot Gravad lax alt. Vegobiffar

Ytterligare dryck beställes på plats.


Här är bilder från förra årets (2019) Drop-in Bröllop i Wira.

16 vigslar genomfördes av 20 möjliga tider. Varje par tog cirka 15 minuter med vigselakt och fotografering vid bröllopsbåge. Efteråt blev det romantiska champagneskålar i restaurangens regi.  Flera ville ha mer fotografering än basutbudet och hade bokade tider med fotografen.

Fotograf även i år är: Fotograf Mi Ritzen – ”Bilder för livet” (FB)

(Brudparen har gett sitt medgivande av publicering).

%d bloggare gillar detta: