Boende i Wira Bruk

Välkommen till Wira Bruk, en magisk pittoresk by i vackra Roslagen! – Landets största krigsindustri på 1600-talet, idag en idyll. 

Magiskt boende i Tingshuset anno 1750

Boendet ligger mitt i bruket och är en del av Tingshuset från 1700-talet med en egen ingång, privat trädgård och grillmöjligheter. Ett fint och ljust boende på ca 40 kvm med ett stort och charmigt lantkök. Boendet har bevarats och inretts varsamt med historiska detaljer. Gammalt trägolv, järnspis i köket och original kakelugn skapar en historisk känsla.

Omdömen:

Användarprofil för Michaela
Michaela, juli 2019
Historiskt välbevarat boende mitt i idylliska Wira bruk. Sonen (3 år) gillade mycket våningssängen och älskade att gå på upptäcktsfärd i området förbi smedjan och trollet i ån. Boende hade allt vi behövde inkl. en grill och uteplats som vi knappt nyttjande men var fint att ha tillgång till. Vill gärna komma tillbaka!
Användarprofil för Linda
Linda, augusti 2018
Jättemysig miljö. Att höra ljudet av vattnet från ån intill när man äter middag utomhus i trädgården är magiskt och rofyllt. Snabba svar från värden och ren och mysig liten stuga intill en restaurang (som endast har öppet några timmar under dagtid) tack för härlig vistelse, vi kommer gärna igen! Kan rekommenderas!
 
 
4-6 gäster,
– 1 sovrum med 3 sängar
(en dubbelsäng och en våningssäng, 2 fällsängar – på begäran)
– eget kök och uteplats med grill
– duschkabin och toalett

Välkommen!

Boka: via länken på Airbnb.se